FCBStudios let the light back into the Hayward Gallery. Architect Chris Allen tells us how

Visit Collaborative by Nature, the latest exhibition on show now in our London Studio

Royal Birmingham Conservatoire named RIBA West Midlands Project of the Year

The aspiration was for an enduring architecture: a library building with gravitas and longevity

FCBStudios let the light back into the Hayward Gallery. Architect Chris Allen tells us how

Visit Collaborative by Nature, the latest exhibition on show now in our London Studio

Royal Birmingham Conservatoire named RIBA West Midlands Project of the Year

+

The aspiration was for an enduring architecture: a library building with gravitas and longevity

It looks like you are using an old, insecure, browser. This website has been designed for Edge, Internet Explorer 11, Google Chrome and Firefox. To improve your experience we recommend you upgrade to one of these browsers.